Alaska is niet de meest populaire bestemming onder de Nederlanders, maar toch heeft een Alaska reis gegarandeerd heel veel moois te bieden. Alaska is erg een grote staat en het land ligt in de uithoek van het continent Noord-Amerika. Qua natuur kent Alaska veel diversiteit. Van groene bos toppen, torenhoge bergen, besneeuwde gletsjers tot kolkende rivieren en prachtige vulkanen. De natuur is ruig en vele plekken in het land zijn nog ongerept. Naast de natuur biedt Alaska ook een verscheidenheid aan wilde dieren. Denk hierbij aan schapen, geiten, maar ook wolven, lynxen en elanden komen voor. De beren mogen natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje en met name de zwarte beer is verreweg het meeste te vinden in Alaska. De kust van Alaska is rijk voor zeedieren zoals dolfijnen, walrussen, zeehonden en walvissen. De toeristen weten Alaska en haar prachtige natuur steeds beter te vinden, maar dit beperkt zich voornamelijk rondom de highlight langs de kust. De andere uitgestrekte landschappen in Alaska bieden voldoende ruimte voor alle belangstellenden, waardoor er geen sprake is van massa toerisme. Voor de avontuurlijke vakantieganger, die op zoek is naar rust, ruimte en prachtige natuur is een Alaska reis meer dan de moeite waard.

Wild Alaska voor jouw Alaska reis

Wild Alaska is een zelfstandige touroperator die jou graag bijstaan om een Alaska reis te organiseren. Een Alaska reis kan op verschillende manier worden georganiseerd. Je kunt Alaska ontdekken per camper over land, maar ook per cruise over zee of door de lucht per helikopter. Daarnaast heeft Wild Alaska heeft een breed reisaanbod om jouw Alaska reis volledig aan te passen aan je wensen. Aan de hand van zes thema’s worden alle mogelijkheden geschetst voor een geweldige reis. Op de website https://wildalaska.be/reisaanbod kun je deze thema’s en mogelijkheden terug vinden. Ook kun je op de website je voorkeur aangeven welke plaatsen je wil bezoeken tijdens je reis door Alaska. Kenai, Denali, Mccarthy, Katmai-Kodiak en Yukon Canada zijn daar onder andere voorbeelden van. Naast de plaatsen die je wil bezoeken  kun je ook excursies toevoegen aan je reis zoals:

  • Beren spotten
  • Kajakken
  • Hiken
  • Ijsklimmen

Alle elementen die jij belangrijk vindt aan je Alaska reis kun je aangeven op de website. Wild Alaska gaat vervolgens voor jou een unieke route samenstellen, die voldoet aan al jouw interesses. Je kunt ook kiezen voor een bestaand reisprogramma, die evengoed net zo gevarieerd is. De reis die volgt zal volledig op maat gemaakt zijn in je eigen tempo en op je eigen manier, die alle verwachtingen zal overtreffen voor een onvergetelijk avontuur.   

Informatieavonden

Ben je geïnteresseerd geraakt in een Alaska reis? Dat kan ik me helemaal voorstellen. Rob en Gudrun, de kracht achter Wild Life, organiseren met regelmaat informatie avonden. Tijdens deze avonden wordt informatie verstrekt over het brede reisaanbod in Alaska. Rob en Gudrun zijn beiden in Alaska geweest en verknocht geraakt aan het land. Met hun liefde voor Alaska delen ze hun eigen ervaringen tijdens de informatieavonden. Er is alle ruimte om vragen te stellen en meer kennis te verkrijgen over je Alaska reis. . De eerstvolgende informatie avond vindt plaats op donderdag 17 januari 2019 in Melle. Het begint om 20:00 en de toegang is gratis. Op de website kun je het inschrijvingsformulier invullen, maar je mag ook een mailtje sturen naar info@wildalaska.be met je aanmelding voor deze avond. Wil je niet wachten op de informatie avond, maar sta je wel te popelen om alvast vooronderzoek te doen naar je Alaska reis? Bekijk dan de mogelijkheden op de website en vraag vrijblijvend een offerte aan.