B2ctelecom - Telefoonhoesjes ontwerpenWaar een mobiele telefoon in het verleden vooral een handig product was voor noodsituaties, is het nu meer en meer een verlengstuk van mensen geworden. Het is dan ook voor velen erg belangrijk dat het uiterlijk van hun smartphone past bij hun persoonlijke stijl. Je mobiel zo persoonlijk mogelijk maken, doe je natuurlijk vooral door een leuk hoesje ervoor te kiezen. Er zijn veel bedrijven die telefoonhoesjes ontwerpen en er is dan ook best veel keus op dit gebied. Bij het telefoonhoesjes ontwerpen wordt uiteraard altijd rekening gehouden met verschillende zaken. In de eerste plaats is het natuurlijk van belang dat het hoesje perfect om het toestel past, het mag niet te los zitten maar ook te strak is natuurlijk geen optie. Naast de perfecte pasvorm is het bij telefoonhoesjes ontwerpen natuurlijk ook van belang om verschillende kleuren te gebruiken. Niet iedereen houdt immers van dezelfde kleur en als je er als bedrijf voor wilt zorgen dat je veel hoesjes verkoopt, dan is het uiteraard goed om rekening te houden met zoveel mogelijk verschillende wensen. Daarnaast is het ook leuk om niet alleen maar verschillende kleuren te gebruiken, maar om ook te kiezen voor verschillende designs. Dat is immers wat de hoesjes het sterkst van elkaar onderscheidt. Er komt dus nog wel wat kijken bij telefoonhoesjes ontwerpen. Aangezien er tegenwoordig heel veel verschillende soorten en modellen telefoons op de markt zijn, is het logisch dat er niet voor ieder model heel veel keus is in hoesjes. Het is immers bijkans onmogelijk om voor alle verschillende modellen smartphones die er te krijgen zijn ook een ruim aanbod aan telefoonhoesjes te ontwerpen. Daarom houden veel ondernemingen die deze producten verkopen het bij een kleine selectie, zodat ze klanten toch een goede telefoonhoes kunnen aanbieden voor ieder model telefoon.

Persoonlijke telefoonhoesjes ontwerpen

Hoewel het dus heel logisch is dat er niet voor ieder model smartphone uit een zeer ruime collectie hoesjes kan worden gekozen, is het tegelijkertijd natuurlijk ook erg jammer dat het aanbod niet groter is. Hoe kleiner de keus is, hoe groter de kans is dat iemand anders precies dezelfde telefoonhoes heeft als jij. Een klein aanbod maakt het dus lastiger om jezelf van anderen te onderscheiden. Wil je dat wel graag, wil jij graag dat jouw telefoonhoesje uniek is en bij jou past? Kies dan voor zelf je telefoonhoesjes ontwerpen. Zelf telefoonhoesjes ontwerpen betekent dat je iets kunt maken dat helemaal bij jou past en natuurlijk dat je iets kunt maken dat helemaal uniek is. Zelf telefoonhoesjes ontwerpen betekent immers dat je de vrije hand hebt in hoe het ontwerp er uit moet komen te zien en dat maakt het onmogelijk dat iemand anders in jouw omgeving precies hetzelfde ontwerp kiest als dat jij gedaan hebt. Zo wordt het dus mogelijk om je met je smartphone toch te kunnen onderscheiden van anderen. Een eigen ontwerp maakt van jouw smartphone echt een persoonlijk item. Dat is erg prettig, we gebruiken onze telefoons tegenwoordig immers veel en het zijn al lang niet meer enkel objecten om in noodsituaties mee naar huis te kunnen bellen. In veel gevallen zijn het gebruiksvoorwerpen waar we een groot deel van de dag gebruik van maken. Het is dan ook erg prettig als ze goed bij ons passen en onze eigen stijl goed reflecteren. Zelf je telefoonhoesjes ontwerpen zorgt ervoor dat ze er van de buitenkant ook precies zo uitzien als jij graag wilt. Zo zorg je ervoor dat ze passen bij bijvoorbeeld jouw kledingstijl. Genoeg reden dus om zelf aan de slag te gaan met telefoonhoesjes ontwerpen.

B2Ctelecom

Lijkt het jou ook leuk om dit zelf te doen? Om het telefoonhoesjes ontwerpen niet over te laten aan een ontwerper, maar hier zelf mee aan de slag te gaan? Bij B2Ctelecom bieden ze jou deze mogelijkheid graag. Hoe gaat het telefoonhoesjes ontwerpen bij hen nu precies in zijn werk? Je kiest:

  • het merk telefoon dat je hebt
  • het model van je smartphone
  • het model en de kleur van het hoesje

Dit zijn de basiskeuzes die je moet maken. Het merk en model van je smartphone zijn bij telefoonhoesjes ontwerpen natuurlijk erg belangrijk om ervoor te zorgen dat deze perfect om je toestel passen. Bij het model en de kleur van het hoesje kun je bijvoorbeeld kiezen voor een frame dat enkel om de achterkant valt of voor een model dat als een soort boekje om het toestel zit. Bij de kleuren kun je kiezen uit veel verschillende varianten, zoals zwart, rood, blauw of roze. Dit zal de basiskleur van het ontwerp worden. Als je eenmaal deze zaken gekozen hebt, dan kun je het hoesje echt persoonlijk gaan maken. De volgende stap bij zelf telefoonhoesjes ontwerpen is namelijk het uploaden van een foto, het toevoegen van een tekst of een plaatje of een speciaal effect. Op die manier creëer je echt een compleet eigen design, dat niemand anders zal hebben. Doordat je bij het design echt alles zelf kunt kiezen, kun je het ontwerp zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Kies je bijvoorbeeld voor een foto die je zelf gemaakt hebt, dan kun je er helemaal zeker van zijn dat echt niemand anders een zelfde telefoonhoes zal hebben. En het fijne is, bij B2Ctelecom is zelf telefoonhoesjes ontwerpen niet alleen erg eenvoudig, maar ook nog eens gunstig geprijsd. Reden genoeg dus om eens bij hen rond te kijken voor de mogelijkheden van een persoonlijk telefoonhoesje.