Maak posters met de beste kwaliteit op het gebied van drukwerk bij Printdeal.be. Ondanks de huidige sociale media en internetmarketing blijf je met de juiste reclameposters aandacht trekken. Heb jij een mooi posterontwerp klaarliggen? Printdeal.be kan op het beste papier posters drukken in opvallende kleuren. Dat moet jouw poster, opvallen. Op iedere plek waar deze wordt opgehangen. Of het nou in een gebouw is of buiten op een zuil. Jouw poster moet direct in het oog springen. Dat is het doel bij het posters maken. Bij Printdeal.be kan je met je eigen ontwerpbestand aan de slag door je eigen bestand aan te leveren, maar ook door te ontwerpen. Hoe jij je ontwerp ook gereed krijgt, uiteindelijk kan je de posters drukken met sprankelende full color kleuren op iedere formaat dat je wenst.  Om een poster goed op te laten vallen, is het bedrukken van de kleuren bepalend. Zo wordt er bij de bedrukking ook tegendruk toegepast, zodat de tinten warm blijven ook als er achter de poster licht op schijnt. Deze techniek wordt het meeste geadviseerd als op de poster veel huidtinten worden afgebeeld. Ideaal als je poster afbeeldingen van mensen bevat zoals artiesten of sprekers. Bij het posters drukken kan rekening gehouden worden met alle soorten bedrukkingen.

Posters drukken in alle combinaties

Kies voor posters drukken de service en kwaliteit van Printdeal.be. Het begint al bij de formaten die beschikbaar zijn. Het grootste formaat is het Abri-formaat van 1185×175 0mm, daarna volgen A0, A1, A2, A3, A4, B0, B1 en B2. De kleinste is B2 met afmetingen van 500×700 mm. Kies het geschikte materiaal voor het posters drukken. Bedenk goed dat niet ieder formaat en materiaal passend zijn bij ieder ontwerp of locatie. Voor het ene ontwerp werkt een glanzende materiaalsoort beter en weer voor een andere de houtvrije mat soort. Het materiaal Blueback is perfect als de poster op een zuil of billboard wordt gehangen. Hierbij is er niet sprake van doorschijnend licht. Soms wordt een poster op een raam geplakt. In dat geval is het houtvrije mat mc papier een aanrader in combinatie met de tegendruk bij het posters drukken. Juist deze tegendruk zorgt ervoor dat de tinten warm en duidelijk blijven als het licht erachter schijnt. Is de poster voornamelijk bedoeld om binnen op een muur te hangen, zoals een hal of gang, dan is de houtvrije gesatineerde mc glanzende papiersoort ideaal om te gebruiken. Door de prachtige glanzende structuur zal de poster sneller bij de voorbijgangers in het oog springen. De materiaal soorten zijn ook in verschillende gewichten te krijgen.  Het gewicht is bepalend voor de stevigheid van je papier. Hoe steviger je papier, hoe langer je poster opgehangen zal zijn. Overweeg daarom het juiste gewicht voor jouw poster.

Kleuren en afwerking voor het ultieme resultaat

Je zal zien dat bij het selecteren van de formaten en materiaalsoort voor het posters drukken, je daarmee andere opties uitsluit. Zo is de full color met tegendruk niet voor alle materialen bestemd. Als je kiest voor houtvrij gesatineerd mc materiaal, dan heb je voor de bedrukking alleen de optie enkelzijdig full color. Printdeal.be doet zo de selectie al voor jou en zo weet je zeker dat de beste bewerkingen gecombineerd worden voor het posters drukken. Hetzelfde geldt voor de finale afwerking. Zo is het enkelzijdig glanslaminaat niet voor alle materiaalsoorten, hoewel het een prachtige afwerking is waarbij de voor- of achterzijde wordt voorzien van een glanzende laag. Met de enkelzijdige glossy wordt bij het posters drukken een UV-laklaag over de gehele voor- of achterkant aangebracht. Hiermee krijgt de poster een luxere en exclusievere uitstraling die ongetwijfeld de aandacht gaan trekken.