Lapland vakantie boeken? Unieke vakanties met Xplore the North!Droom je ook over een prachtige Lapland vakantie? Dan ben je bij het Xplore the North team in goede handen. Als grote noorderlicht liefhebbers ontwikkelen wij vakanties geheel naar wens. Afhankelijk van wat jij graag wilt zien, organiseren wij unieke Lapland reizen. Voor veel mensen staat het zien van het noorderlicht in het echt hoog op hun bucketlist. Wil je ook graag met een ervaren gids een mooie vakantie beleven in Lapland? Bekijk dan de uitgebreide mogelijkheden van Xplore the North. Het uitzonderlijke landschap beleven met een husky slee of het noorderlicht van intens dichtbij beleven, is iets wat je echt meegemaakt moet hebben in je leven!

Op vakantie naar Lapland!

Er zijn diverse vakanties te boeken naar Lapland, maar heb je toch niet gevonden wat je zocht? Dan bieden wij jou de unieke kans om een echt wildernis avontuur te beleven in Lapland. Een vakantie waarvan je zeker kunt zijn dat het geen commerciële insteek heeft of waarbij je eigenlijk niets te zien krijgt buiten jouw hotel of resort om. Xplore the North is een team dat jou graag vol passie en enthousiasme meer laat zien van het Hoge Noorden. Je bent verzekerd van prachtige bezienswaardigheden en de meest pure ervaring met het noorderlicht die er maar is! Jouw Lapland vakantie met ons zal plaatsvinden rondom de Aurora zone. Een zone in het Hoge Noorden met bijzondere landschappen. Weg van al het strooilicht, kun je een intense noorderlicht ervaring beleven. Om de kansen te vergroten, kun je het beste een meerdaagse vakantie boeken. Er is daarbij ontzettend veel te zien. Neem contact met ons op en wij organiseren jou droomreis! Kom je echt voor het noorderlicht? Dan kun je een vakantie boeken vanaf september tot en met half april. Daarbij is de allerbeste periode van eind februari tot en met half april. Neem contact met ons op om jouw vakantie te bespreken!

Kun je het noorderlicht zien in de zomer?

Xplore the North staat elk jaargetijde voor je klaar om met jou op een schitterende vakantie te gaan naar Lapland. Ook tijdens de zomervakantie zijn gevarieerde vakanties mogelijk. Wil je ook echt de wildernis in en genieten van een prachtige landschap van Lapland? Misschien met jouw hele familie of vriendenkring? Op verzoek organiseren wij geweldige vakanties voor stellen, groepen, liefhebbers en meer. Uiteraard helemaal in het teken van het magische noorderlicht tijdens de kleurenpracht van de Indian Summer. Lapland reizen via Xplore the North staan garant voor een eigenzinnige mix van avontuur en comfort. Overnachten in heerlijke lodges, maar dan echt midden in de wildernis bijvoorbeeld. Elke Lapland vakantie een getuigenis van een unieke ware belevenis! Wanneer wil jij dit geweldige avontuur beleven met ons?

Lapland vakantie met Xplore the North:

 • Intense droomvakantie
 • Niet commercieel ingesteld
 • Afgezonderd van al het strooilicht
 • Unieke locaties en verblijven
 • Mix van comfort en avontuur
 • Begeleiding van jarenlange ervaren gids
 • De maximale kans om het noorderlicht te beleven
 • Gedurende het hele jaar mogelijk
 • Schitterend landschap
 • Slee rijden of liever met een sneeuwscooter onderweg, het is mogelijk
 • Vakanties op maat samengesteld

Ben je verliefd op het noorderlicht en wil je graag samen met een gids van Xplore the North op vakantie naar het prachtige Lapland? Heb je nog vragen of ben je benieuwd naar de prijzen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons. Op onze website vind je meer informatie, tips en filmpjes om goed voorbereid op Lapland vakantie te gaan: xplorethenorth. Tijd om te vertrekken!