Havic-kantoormeubelen - Ergonomische bureaustoelOnze zithouding is erg belangrijk, zeker wanneer we veel tijd zittend doorbrengen en het aantal mensen dat veel tijd zittend doorbrengt is groot. In Nederland hebben de meeste mensen namelijk een zittende baan. Dat betekent dat er zittend wordt gewerkt en dan in de meeste gevallen achter de computer. Hoewel het wel zo is dat veel mensen een flexibele houding aannemen en vaak op verschillende plekken kunnen werken, zitten zij toch nog altijd veel op een plek en er moet dan ook altijd worden gekozen voor goede meubelen zoals een ergonomische bureaustoel. Wanneer u vijf dagen in de week gebruik maakt van een ergonomische bureaustoel dan zult u zich vele malen beter voelen dan wanneer u vijf dagen in de week gebruik maakt van een slechte stoel die u niet aan kunt passen. Het is belangrijk dat wanneer u de ergonomische bureaustoel aanschaft bij Havic, dat u deze goed afstelt op uw afmetingen. Dat betekent dat u er voor moet zorgen dat u de armleuningen, rugleuning en andere leuningen aanpast aan uw lengte. Bekijk online het gehele assortiment van Havic en zie wat de mogelijkheden zijn die wij u allemaal te bieden hebben. Uw hele kantoorplek inrichten of een enkele kantoorplek inrichten; het kan allemaal. Wij bedienen u graag van advies als het gaat om het inrichten van een plek. Ook zelfstandig ondernemers die alleen werken moet nadenken over de stoelen die ze gebruiken. Heeft u vragen over uw zithouding en wat wel en wat niet te doen, neem dan contact op. U kunt bij ons op ieder moment terecht voor de inrichting van uw:

  • werkplek
  • kantine
  • directieruimte
  • kasten
  • ontvangst

Ergonomische bureaustoel afstellen

Het is belangrijk dat wanneer u gebruik maakt van een ergonomische bureaustoel, dan u deze goed afstelt en het kenmerk van de ergonomische bureaustoel is dan ook dat u de mogelijkheid heeft om deze nauwkeurig af te stellen. Uw knieën moeten bijvoorbeeld altijd een hoek van negentig graden maken, maar er zijn meer zaken waar u rekening mee dient te houden. Ook bieden wij bij Havic een tafel die helemaal aan kunt passen en dat betekent dat deze ook kan worden versteld naar verschillende hoogte. Het is goed om voor verandering van de houding te zorgen en niet te lang te bevriezen. Daarmee bedoelen we dat u er voor zult moeten zorgen dat u niet lang in een houding zit. Regelmatig opstaan om een glas water te halen of om iets anders te doen is dan ook verstandig. De ontwikkelingen op het gebied van gezond zitten en een gezonde houding in relatie tot de omgeving zijn in een stroomversnelling geraakt. Dat is dan ook waar ergonomie voor staat en dit woord wordt vandaag de dag toch vooral gebruikt in combinatie met de werkplek. Het is zo dat de meeste mensen en bedrijven zich ter degen bewust zijn van het feit dat er op kantoren voor goede tafels en een ergonomische bureaustoel moet worden gezorgd voor alle werknemers. Mensen kunnen zich namelijk veel langer concentreren als ze een goede stoel gebruiken. De impact die een goede ergonomische bureaustoel bijvoorbeeld heeft op het vermogen van mensen om zich te concentreren of het vermogen van mensen om zich goed te voelen is dus heel erg groot. De ergonomische bureaustoel is een stoel die gebruikt kan worden door iedereen. Het voordeel van deze stoel is dat hij verzet kan worden en dat geldt voor alle meubelen die ergonomisch zijn opgebouwd.

De werkplek inrichten; hulp nodig?

Het inrichten van een werkplek met ergonomische meubelen is heel erg belangrijk en u kunt het doen met de producten van Havic. Wij bieden namelijk een zeer ruim assortiment aan producten die ergonomisch zijn en die dus duurzaam gebruikt kunnen worden door mensen die geen last willen hebben van hun lichaam en op een prettige manier willen werken gedurende de hele dag. Kijk eens naar de ergonomische bureaustoel, de ergonomische tafels en onze andere producten die wij u aanbieden. Daarnaast hebben wij ook een aantal mooie aanbiedingen en deze vindt u onder ‘acties’. Niet alleen zijn onze producten ergonomisch, ook hebben wij geweldig mooie designmeubelen, want u wilt natuurlijk niet alleen een werkplek hebben waar mensen genieten van een goede zithouding, u wilt ook een werkplek hebben waar mensen genieten van een fijne ambiance; een mooie omgeving waar een goede sfeer heerst. Meubelen maken uw huis, kamer of kantoor en het is leuk om voor een sfeervolle inrichting te zorgen. Wilt u een kantoor helemaal inrichten voor uw personeel om zo een leuke sfeer te creëren; neem dan eens contact op, want wij van Havic kunnen u op dit gebied zeker bedienen van advies. Wanneer u de ergonomische bureaustoel bij ons bestelt, kunt u natuurlijk altijd rekenen op een snelle levering. Wij leveren de ergonomische bureaustoel altijd zonder kosten te rekenen op de locatie waar u de stoel wilt hebben, dan kan een bedrijf of een huis zijn. Het maakt ons niet uit. Ook zorgen wij altijd dat er een monteur paraat is om u te helpen met het afstellen van de stoel, want alleen met een goede afstelling geniet u van een optimale zithouding en daar kan deze monteur u alles over vertellen. Al onze stoelen hebben een verstelbare zithoogte, diepte, verstelbare leuning en armleggers. Het is dus heel belangrijk om door iemand die precies weet hoe de stoel kan worden versteld op de hoogte te worden gebracht.