transip.be - DomeinnaamTegenwoordig kan geen enkel bedrijf meer zonder een goede website. Het is ontzettend belangrijk om dit goed te regelen, zodat u niet ineens aan het einde van het jaar voor vervelende verrassingen komt te staan. Voor een website moet u namelijk betalen. Het is noodzakelijk om een domeinnaam te reserveren en hiervoor elk jaar een vast bedrag te betalen. U kunt dan uw website laten draaien op de servers van het bedrijf waar u de domeinnaam van huurt. Voor Nederlandse websites is het vaak zo dat ze eindigen op .nl. Hiervoor betaalt u nog geen 8 euro per jaar wanneer u uw domeinnaam registreert bij TransIP. U kunt behalve een bepaald land ook gemakkelijk zoeken op populaire extensies of juist een Europese naam. Hierdoor kunt u uw domeinnaam helemaal zelf bepalen en dat is natuurlijk heel belangrijk, omdat alles voor u moet kloppen. Het is uiteraard uw website en hierop promoot u uw producten of diensten. Het is al lang niet meer zo dat alleen bedrijven een website hebben. Ook veel zelfstandigen of particulieren gaan op deze manier te werk om zelf dingen aan het grote publiek te kunnen tonen. Heeft u bijvoorbeeld een eigen winkeltje en wilt u graag meer klanten bereiken? Dan is een website heel belangrijk. Nog beter is het registreren van een goede domeinnaam voor een webshop. Hiermee weet u zeker dat u veel meer klanten kunt bereiken. Door de juiste domeinnaam te kiezen weet u ook zeker dat klanten u gemakkelijk en snel kunnen vinden. Kies dus altijd iets dat helemaal bij uw bedrijf past. Bij TransIP bent u verzekerd van het volgende:

  • Het beste beheer
  • Gratis goede beveiliging
  • Direct de registratie vastleggen

Vaak is het zo dat de website die u wilt aanmaken al bestaat. Het kan dan helpen om te kiezen voor een andere extensie of door snel te reageren op een domeinnaam die er nog wel is. Wanneer u registreert bij TransIP wordt de domeinnaam van uw keuze direct vastgelegd, zodat deze niet meer door anderen gebruikt kan worden. U kunt dus rustig gaan bouwen aan uw website en deze helemaal naar uw wensen afmaken, zonder dat u bang hoeft te zijn dat iemand anders er met de domeinnaam vandoor gaat.

Hulp bij het beheren van de domeinnaam

Het beheren van uw domeinnaam moet natuurlijk goed gebeuren. Met een betrouwbare beheerder weet u namelijk zeker dat u zonder problemen gebruik kunt maken van alle diensten en ook meteen geholpen wordt wanneer er problemen zijn. Wanneer u zelf minder af weet van alles rondom het gebruik en beheer van een website, kunt u beter goede hulp achter de hand hebben voor de momenten waarop het niet allemaal even goed werkt. Het is logisch dat u bij een storing meteen geholpen wilt worden, zodat uw website niet lang uit de lucht is. U kunt dan meteen bellen met de helpdesk, zodat alles snel weer in orde gemaakt kan worden.

Wijzigingen doorvoeren

Wanneer u een website heeft opgezet is het natuurlijk niet zo dat u hier niets meer aan kunt veranderen. Het zou vervelend zijn wanneer u problemen ondervindt met het vergroten van bijvoorbeeld de opslagmogelijkheden. U kunt dit allemaal gemakkelijk zelf aanpassen, omdat u controle houdt over uw website. Met vragen of problemen kunt u meteen contact opnemen en u wordt altijd deskundig te woord gestaan. Uw website moet altijd bereikbaar zijn, dus ook het support team staat dag en nacht voor u klaar. Daarnaast is uw website altijd op de juiste manier beveiligd, zodat u niet bang hoeft te zijn dat de website door onbevoegden wordt aangepast.