Sinds het nieuwe jaar heb ik besloten dat ik mijn leven wil omgooien. Ik heb maanden slecht gegeten met corona als excuus gebruikt, maar dit was ook wel degelijk aan mijn lichaam te zien. Ik wilde dit niet meer. Ik wilde mij weer goed en vertrouwd in mijn eigen lichaam voelen. Dit maakte mij namelijk altijd heel erg gelukkig. Ik was daarom op zoek naar manieren om gezonder te gaan leven en uiteindelijk ook een beetje af te vallen. Ik was al heel trots op mijzelf dat ik weer was begonnen met sporten, alleen is sporten niet genoeg. Ik zou ook wat aan mijn eten moeten gaan doen en wellicht wat andere dingen moeten binnen krijgen. Mijn vriendin wist van mijn plannen en steunde mij hier heel erg in. Zij kwam op een moment met het idee om eens herbalife shakes te gebruiken. Zij had hier hele goede verhalen over gehoord en wilde dit ook wel eens proberen. Ze vertelde dit aan mij omdat ze dacht dat ik hier misschien ook wel voor open stond en we dan samen herbalife shakes konden gaan bestellen. Dit vond ik een goed idee, ik was meer zo van baat het niet dan schaad het niet, dus waarom zou ik dit niet proberen. Ik had wel een voorwaarde, ik wilde niet al te veel geld uitgeven aan de herbalife shakes voordat ik wist dat ze mij ook echt zouden gaan brengen waar ik naar op zoek was. Mijn vriendin had de website nutrivida.be gevonden en op deze website werd direct heel erg duidelijk dat er herbalife shakes werden verkocht. De begin pagina stond er al vol mee. Wat mij direct opviel was dat de prijs van de shakes best te doen was en ik werd daarom ook wel blij van deze website. Daarnaast gaf de website heel veel informatie over alle verschillende producten die ze verkochten. Mijn vriendin en ik hadden allebei geen idee wat we het beste konden bestellen, dus besloten alle informatie eens rustig tot ons te nemen om zo een helder beeld te krijgen over wat we konden bestellen. Nadat we de informatie hadden door gelezen hadden we twee herbalife shakes geselecteerd die we wel wilde gaan uitproberen. We vonden de prijs schappelijk dus besloten de shakes te bestellen. In eerste instantie bestelde we van allebei 1, die we dan vervolgens bij bezorging wel zouden delen. Dit scheelde weer kosten.

Veel keus aan herbalife shakes

De website had alle herbalife shakes die je maar kon bedenken, maar wij besloten met twee te beginnen. De shakes kwamen snel binnen en waar we bang voor waren gebeurde niet. Wij waren bang voor de smaak, maar de shakes smaakte heerlijk!

Goede smaak en een goed product

Doordat de smaak zo lekker was kan ik dit product aan iedereen aanraden. Maar er zijn meer redenen:

  • De herbalife shakes werden zeer snel geleverd
  • De shakes waren gunstig geprijsd
  • De shakes deden goed hun werk!

Ik ben zeer tevreden over de herbalife shakes en kan ze dan ook aan iedereen aanraden!