Als je een beetje van je nacht wilt kunnen profiteren, dan moet je ervoor zorgen dat je minimaal 7 uur slaap krijgt. Minder dan 7 is namelijk funest voor de gezondheid. Er zijn in afgelopen decennia vele onderzoeken gedaan naar de relatie tussen ziektes als dementie, alzheimer, hart stoornissen en andere aandoeningen en slaaptekort. Keer op keer blijkt dat mensen die te weinig slaap krijgen vatbaarder worden voor al dit soort van problemen. Slaap is echt de motor van onze gezondheid. Het kan dus zo zijn dat slaaptekort problemen veroorzaakt en het kan ook zo zijn dat problemen door een gebrek aan slaap juist nog erger worden. Vaak zie je dan ook een neerwaartse spiraal ontstaan. Zo kun je dankzij je kwalen minder goed slapen en vervolgens worden diezelfde kwalen door het slaapgebrek erger en daardoor slaap je nog minder goed en zo verder. Daarom is het zo belangrijk om goed te slapen en daar heb je goed beddengoed voor nodig. Zo kan het al een heel groot verschil maken als je niet onder katoenen beddengoed slaapt, maar onder linnen beddengoed. Linnen beddengoed voelt een stuk zachter aan en dat betekent dat je je simpelweg prettiger voelt onder linnen beddengoed. Als je je prettiger voelt, dan ga je ook meteen fijner gemoed de nacht in. De kans dat je dan herhaaldelijk wakker wordt, wordt daardoor natuurlijk een stuk kleiner. Daardoor slaap je de hele nacht onafgebroken door en kun je prima 7 of 8 uur doorslapen. Dankzij linnen beddengoed kun je de cyclussen die je elke dag doormaakt allemaal netjes afmaken waardoor je voldoende diepe NREM slaap krijgt. Deze diepe slaap is noodzakelijk om je lichaam en geest weer te herstellen. Allerlei gevaarlijke stoffen worden netjes uit het lichaam gefilterd, stress wordt verminderd en je spieren krijgen de rust die ze nodig hebben. Als je goed slaapt, dan wordt je ook weer lekker fit en energiek wakker. Linnen beddengoed alleen is natuurlijk niet genoeg, maar het is zeker een factor die kan bijdragen aan een goede nachtrust. Naast linnen beddengoed heb je bijvoorbeeld ook een goed matras nodig en een kussen dat voldoende ondersteuning biedt. Dus als je op zoek bent naar linnen beddengoed, dan kun je het beste gewoon even een kijkje nemen op de website van casacomodo.Hier vind je namelijk alles op het gebied van linnen beddengoed. Hieronder lees je meer over het assortiment van deze webwinkel. 

Kijk snel op de site voor meer informatie over linnen beddengoed

Linnen is een materiaal dat fijner aanvoelt op de huid. Katoen is eigenlijk helemaal niet zo goed om als beddengoed te gebruiken. Als je een beetje begint te zweten, dan begint het al snel te plakken en het is vaak ook enorm vervelend als katoenen beddengoed begint te vouwen en niet gewoon mooi zacht over je lichaam heen valt. Daarom is het dus beter om beddengoed van linnen te kopen zoals: 

  • Kussenslopen
  • Dekbedovertrekken
  • Hoeslakens

Bestel vandaag nog jouw beddengoed via casacomodo.nl/be

Mocht je toe zijn aan nieuw beddengoed en wil je graag wat beter slapen, dan kun je alles wat je nodig hebt bestellen bij deze webwinkel.