Er zijn ruimtes in uw woning die u gemakkelijk kunt veranderen wat inrichting betreft, maar er zijn ook genoeg kamers waar dit een stuk minder handig is. Badkamers zijn een voorbeeld van dit laatste. Deze zijn over het algemeen betegeld en u haalt de tegeltjes natuurlijk niet snel even weg op het moment dat u een ander kleurtje leuker zou vinden. Dat maakt het veranderen van het interieur van badkamers al een stuk lastiger. Maar er zijn meer complicerende factoren. Wat dacht u bijvoorbeeld van de waterleidingen? Deze kunt u niet zomaar even anders aanleggen, dit is een grote klus. Vaak ook een klus waarvoor de tegels verwijderd moeten worden. Dit betekent dat het dus meteen bij de eerste bouw van badkamers erg belangrijk is om na te denken over waar u bijvoorbeeld de wastafel wilt hebben. Wilt u bovendien een of twee wastafels? Ook belangrijk bij de aanleg is de plaatsing van de waterafvoer voor de douche en het bad. Wilt u alleen een douche of wilt u ook een bad? Hoe zou u hier in de toekomst over denken? En op welke plaats moeten de afvoer en de aanvoer van het water dan komen? Wat is het meest handig en waardeert u deze plek in de toekomst ook nog? Het inrichten van badkamers is vanwege al deze besluiten die er genomen moeten worden best een lastige klus. U kunt het immers niet zomaar eventjes weer veranderen, dat wordt niet alleen financieel een flinke aanslag op uw budget, maar het kost ook veel tijd en het levert weer veel rommel op. Het is dus wel zo prettig als alles meteen goed gebeurd is. Bij het bouwen of grondig verbouwen van badkamers is het daarom altijd verstandig om eerst eens goed de tijd te nemen om na te denken over wat u nu echt wilt, wat handig is en wat toekomstbestendig is. Zo voorkomt u dat u binnen korte tijd weer een grote bouwklus uit moet laten voeren in uw woning.

Mooie badkamers

Badkamers zijn bij uitstek de ruimte in woningen waar u het meest tot rust kunt komen. Veel mensen zien het vooral als een praktische kamer, een plek waar ze zich snel kunnen opfrissen om weer fris en fruitig aan een nieuwe dag kunnen beginnen. Maar badkamers kunnen zo veel meer zijn. Met de juiste inrichting en de juiste kleuren, kunt u er een plek van maken waar u helemaal tot rust kunt komen. Een plek waar u zich kunt ontspannen en bij kunt komen van zware dagen. Het is dan natuurlijk wel van belang dat de badkamers op de juiste manier zijn ingericht. Wat deze juiste manier is, hangt natuurlijk helemaal af van uw persoonlijke voorkeuren. Sommige mensen komen het best tot rust onder een douche met verschillende massagestanden, anderen hebben veel meer baat bij een ligbad waarin ze een tijdje op hun gemak kunnen liggen. Voor sommigen werken lichte kleuren verhelderend, terwijl anderen meer baat hebben bij wat donkerdere kleuren die voor een meer intiem gevoel zorgen. Het is dus echt de moeite waard om eens bij uzelf na te gaan wat u het mooist vindt, welke kleuren op het beste effect hebben. Hiervoor is het verstandig om voorbeelden van verschillende badkamers te bekijken, zodat u een goed beeld krijgt van de verschillende mogelijkheden en van het effect dat iedere kleur op u heeft. Daarnaast is het goed om na te gaan welk sanitair u onmisbaar vindt om in badkamers echt tot rust te komen. Houdt u van baden of hebt u hier het geduld niet voor en gaat u gewoon veel liever onder de douche? Zet dit eerst eens allemaal voor uzelf op een rijtje voordat u tot aanschaf van producten overgaat.

Van Heck

Als u al deze zaken voor uzelf overwogen hebt, dan is het natuurlijk nog zaak om daadwerkelijk de benodigde producten aan te gaan schaffen. Als u houdt van een landelijke, klassieke, retro, koloniale, nostalgische, Engelse of Franse stijl, dan bent u hiervoor bij Van Heck aan het juiste adres. Zij hebben namelijk een zeer groot assortiment aan producten voor badkamers in deze stijlen. U kunt bij hen terecht voor alles wat u nodig hebt voor de inrichting van badkamers, namelijk:

  • badmeubels
  • baden
  • kranen
  • toiletten
  • wastafels
  • radiatoren
  • accessoires
  • wasmanden

Door alles bij hen aan te schaffen, weet u zeker dat alles mooi bij elkaar past en dat u een mooie sfeer weet te creëren in uw badruimte. Bij de meeste hiervoor genoemde categorieën kunt u zich ongetwijfeld een zeer goede voorstelling maken van wat voor soort producten hieronder vallen. Maar wat moet u zich nu voorstellen bij accessoires voor badkamers? U kunt dan denken aan een planchet, een handdoekhouder, een zeepschaaltje, een toiletrolhouder, een toiletborstel en een zeepdispenser. Met andere woorden, al die kleine producten waar badkamers eigenlijk toch niet echt zonder kunnen. Binnen iedere productgroep hebben zij bij Van Heck een zeer ruime keuze. Zo kunt u bijvoorbeeld niet alleen kiezen uit verschillende soorten baden, maar hebt u ook de keuze uit losstaande of ingebouwde modellen. Door deze verscheidenheid in hun aanbod is de kans zeer groot dat u bij hen precies die producten vindt waar u naar op zoek was. Het is dus aan te raden om hun website te bezoeken of om een brochure van hen te bestellen. Zo krijgt u een goed beeld van wat er mogelijk is op het gebied van badkamers.